June 21, 2021, 01:55:02 am

New
Site design:

A lot of new content added.

Check the home page.


New!
Thanatopsis "Requiem" Available now.


Studio Videos

Live in studio performances

Registration problems...

Started by slunkatron, March 12, 2007, 10:36:59 pm

Previous topic - Next topic

slunkatron

Travis,

I just wanted to let you know that a couple of people have posted on the Bucketboard saying that when they try to register on here the verification code is blank.  I figured they couldn\'t post to let you know, so I would.  Anyway, I hope you are able to relax a little (a lot) after the ISOT craziness.

Jordanatron

I tried with window\'s vista would not see it,had to with foxfire, mozilla
Be true to yourself you can't go wrong.
Mr Bocbacoc
ISOT-206 BP-17 DCK-228

Travis

Yes I have had a few people email me they had a problem. It appears to be a few browsers cause the code to be rendered in black and it can\'t be read. I\'ve been recommending Firefox to those and so far that has worked every time. Once you register you can back to your old browser.

matt

March 13, 2007, 03:55:07 am #3 Last Edit: March 13, 2007, 03:55:41 am by matt
Firefox seems work without and issues.
BTW what does this mean "I love YaBB 1G - SP1!"?

slunkatron

Thank you Travis.  I will let them know.  I appreciate you taking the time to respond.

CMA

QuoteFirefox seems work without and issues.
BTW what does this mean "I love YaBB 1G - SP1!"?
its the make and version of the message board..

and the default comes with "i loveTaBB 1G - SP1"